• Intra in cont
  • 0758779779
  • Favorite
  • 0 0,00

Niavis Ulei de cocos pentru uz cosmetic 200g/220ml

-7%
30,60 Lei 28,50 Lei

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in industria cosmetica  datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. 

In stoc

Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare

Cod Produs: 492 Ai nevoie de ajutor? 0758779779
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel încât, dacă constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.
 

Proprietăți și beneficii

  • 100% NATURAL 
  • FARA PARABENI
  • NON - GMO
  • PRESAT LA RECE
  • FAIR TRADE
 

Uleiul de cocos are numeroase proprietăți nutritive (Vitamina-E, vitamina K și minerale, cum ar fi Fier), este stabil termic, lent în oxidare, rezistent la rancezire, avand o durată de valabilitate destul de mare, de pana la cativa ani.
 

Ingrediente:100% ulei de cocos  extra virgin, obținut prin presare la rece

Tara de provenienta: Filipine

 

Scrie un review


Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 17:00

0758779779 comenzi@biosanatos.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!