• Intra in cont
  • 0758779779
  • Favorite
  • 0 0,00

Culturi pentru apa kefir bio 2gr

Lebendinger
-7% nou
118,80 Lei 110,50 Lei
Apa de kefir este alternativa tradițională la băuturile răcoritoare, limonade și Co. Milioane și milioane de simbioze ale bacteriilor și drojdiilor vii evocă un tip special de băutură vie din apă sau suc. Mereu gustos, mereu diferit, dar mereu revigorant, revitalizant și exact așa cum doriți. Și cel mai bun lucru dintre toate: apa de kefir se înmulțește și poate fi folosită din nou și din nou.
In stoc

Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare

Cod Produs: C4915 Ai nevoie de ajutor? 0758779779
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

INGREDIENTE: granule de apă de kefir (uscate). Agricultură UE / non-UE.

Ce este apa de kefir?
Apa de kefir este o băutură răcoritoare spumantă, fermentată. Aceasta se prepară în mod tradițional cu apă, zahăr și fructe uscate, în care sunt adăugate apoi cristalele de apă de kefir formate din drojdie și bacterii. Acestea fermentează apoi amestecul în apă de kefir. Zahărul este în mare măsură transformat în acid lactic și alți acizi. În plus, oligoelementele și vitaminele apar ca produse metabolice ale microorganismelor.
Pentru a face apă de kefir, mai întâi activați cultura, deoarece este uscată. Cultura vie trebuie mai întâi să se obișnuiască cu noile sale împrejurimi. Deci, cel mai bine este să acordați microorganismelor puțin timp pentru a-și dezvolta întregul potențial.

REȚETA
Pentru apa dvs. vie de kefir, simplu și ușor de preparat.

Ingrediente pentru 1 L apă de kefir
• 1 L de apă
• aprox. 30 g fructe uscate (de exemplu smochine)
• 4,2 g cristale de apă de kefir (uscate)
• 50 g de zahăr
• 2 felii de lămâie sau 2 ml de suc de lămâie

De ce avenți nevoie:
Vas de gătit cu capac (de exemplu, borcan simplu sau borcan cu filet).

Sfat: Vă rugăm să acordați atenție unui mod igienic de lucru.

Info: Cristalele se înmulțesc cu fiecare lot preparat. Pentru un litru de apă de kefir aveți nevoie de 30 g de cristale active.



ACTIVAREA CRISTALELOR DE APĂ DE KEFIR
Cultura este în stare uscată atunci când este achiziționată. Prin urmare, trebuie activată la prima peparare și este apoi gata să producă apă de kefir delicioasă pentru dvs. în fiecare zi.

Pasul 1
Se dizolvă 50 g zahăr în 1 L apă și se amestecă bine de mai multe ori.

Pasul 2
Apoi adăugați cristale de apă de kefir uscate.

Pasul 3
Acum sigilați vasul. Asigurați-vă că ați pus capacul si că nu îl închideți foarte strâns, deoarece sunt generate gaze în timpul fermetației. Așezați vasul de fermentație într-un loc cald și liniștit timp de 2 zile.

Pasul 4
După 2 zile, cristalele de apă de kefir trebuie să fie transparente și îmbibate cu apă - acum sunt pregătite pentru prima dvs. preparare. Se strecoară apa cu zahăr și se separă de cristalele de apă de kefir.

PREPARAREA APEI DE KEFIR
Acum este timpul de preparare: cultura dvs. de apă de kefir este acum activă și plină de viață. Acum este pregătită pentru prepararea primului lot de apă de kefir.

Pasul 5
Amestecați din nou 50 g de zahăr într-un litru de apă. De această dată adăugați și câteva fructe uscate și 2 felii de lămâie.

Pasul 6
Acum adăugați cristalele de apă de kefir active în vas și amestecați de câteva ori.

Pasul 7
Închideți din nou vasul și așezați-l într-un loc cald și liniștit timp de 1-3 zile (în funcție de temperatură și de gustul dorit).

Pasul 8
Încercați gustul apei de kefir în fiecare zi. De îndată ce vă place gustul, separați cristalele de băutură.
Apa dvs. de kefir este acum gata și poate fi păstrată la frigider timp de până la 3 săptămâni.

Pentru a prepara un lot nou de apă de kefir, începeți din nou de la pasul 5.



CONȚINUT: 2 g de cuturi de apă de kefir
PRODUCĂTOR: Primal Life UG. Germania

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 17:00

0758779779 comenzi@biosanatos.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!