• Intra in cont
  • 0758779779
  • Favorite
  • 0 0,00

Amestec fara gluten pentru prajituri 500gr

Felicia Bio
-7%
16,07 Lei 14,94 Lei
Ideală pentru prepararea deserturilor,fără gluten.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare

Cod Produs: C2298 Ai nevoie de ajutor? 0758779779
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ingrediente: făină de orez, amidon de cartofi, amidon de porumb.
Produs într-o unitate dedicată produselor fără gluten.


Rețetă – Tartă Margherita

  1. 200 g de făină de orez pentru prăjituri fără gluten Felicia
  2. 200 g de zahăr – 125 g de unt moale
  3. 4 ouă – 125 ml de lapte
  4. 1 plic de praf de copt
  5. zahăr pudră după gust

Separați albușurile de gălbenușuri de ou. Bateți albusurile de ou după ce adăugați un vârf de sare și puneți-le în frigider. Amestecați untul și zahărul și folosind un mixer, mixați aprox. 2 minute până se formează crema.
Adăugați gălbenușurile de ou și continuați să le amestecați, turnând puțin câte puțin, amestecați făina cu albușurile de ou până se îngroașă, amestecați ușor de jos în sus, apoi se adăugați plicul de praf de copt.
Se toarnă amestecul într-o tavă de tartă cu diametru de 24 / 26cm, unsă și tapetată cu făină. Coaceți la 180°C timp de aproximativ 40 de minute. Scoateți din cuptor și lăsați-o să se răcească bine înainte de a scoate din matriță. Se presară cu zahăr pudră sau glazură.


Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros
Conținut: 500g
Produs și ambalat de: Adriani S.p.A. Italia

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 17:00

0758779779 comenzi@biosanatos.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!